PC

Klasifikacija igre Read Dead Redemption 2 za PC dva puta odbijena od strane australijskog regulacionog tela

Još od same najave Red Dead Redemption 2 se počelo sa raznim glasinama koje govore o tome da će se pojaviti i za PC, a ne samo za konzole.

Sada se ponovo pojavila informacija takve prirode, pošto se govori o tome da je klasifikacija ovog naslova za PC odbijena od strane australijskog regulacionog tela, koje je poznato po izuzetno strogim odredbama kada su video igre u pitanju.

Sada zapravo nije prvi put da je studiju Rockstar odbijena klasifikacija za Red Dead Redemption 2, već je isto regulaciono telo odbilo igru dva navrata, ali konkretni razlozi nisu poznati javnosti.

Sve ovo znači da više nije pitanje da li će se RDR 2 pojaviti, već – kada će se pojaviti za PC?

Ne znamo da li Australijancima smeta reakcija genitalija konja na vremenske uslove, ili je nešto drugo u pitanju, ali se nadamo da će Rockstar to uskoro rešiti i da će se Red Dead Redemption 2 konačno pojaviti i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top