PC

League of Legends proslavlja 10. rođendan

Krajem prošle decenije ovog veka, svet video igara se razvijao rapidno u svakom mogućem pogledu, a posebno kada je u pitanju onlajn igranje i multiplejer.

Survival igre su potale pravi hit, i tu je dominirao Minecraft, a svet kompetitivnog gejminga je munjevitom brzinom osvojio zemaljsku kuglu, i esport kakvog danas znamo je počeo da se formira.

U tom novom svetu šoubiznisa zvanog esport, League of Legends je zauzeo tron, koji i dalje drži nakon svih ovih godina. Kada kažemo “svih ovih godina”, mislimo na jednu punu deceniju, jer popularni LoL ove jeseni slavi svoj deseti rođendan.

U to ime, Riot je rešio da napravi specijalni strim 16. oktobra (u 3 noću po našem vremenu), na kome će biti otkrivene mnoge novine za naredni period, kako za sam LoL, tako i za autobatttler igru Teamfight Tactics.

Jedna od prvih novina otkrivena je već danas, a to je novi LoL logo, koji možete videti iznad.

Šta mislite, koje će novine Riot da otkrije povodom ove prilike, i koliko će one biti velike?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top