PC

Majkrosoft pokrenuo veliki besplatni kurs Python programiranja

Majkrosoft ne prestaje da oduševljava gejming javnost poslednjih godina, i to pogotovo kada je u pitanju širenje i pomaganje igračke zajednice.

Ova kompanija je prošle godine kreirala kontroler namenjen osobama sa specijalnim potrebama, koji se pokazao kao odličan i pomogao je velikom broju ljudi da uživaju u igrama.

Sada je odlučeno da se programiranje približi što većem broju zainteresovanih kroz ogromni besplatni video kurs, koji pokriva ključne aspekte programskog jezika Python.

Odličan potez pre svega je odabir Pythona, pošto je to neverovatno popularan programski jezik koji premašuje ostale, ali ujedno nudi dosta prostora i ograničenja je malo.

Druga odlična stvar u vezi ovog kursa je to da je podeljen na lekcije koje traju svega nekoliko minuta. Postoji ukupno 44 lekcija, koje će vas sprovesti od osnova do naprednih funkcija, a njihovo kratko trajanje znači da vam pažnja neće biti poremećena.

Kompletan kurs je je dostupan putem Youtube platforme, gde je pravilo numerisan, kako biste se lakše snašli.

Svaka čast Majkrosoftu na ovom potezu, a zainteresovanima ostaje samo da nađu volje i isprate ovaj kurs. U svakom slučaju, neće se pokajati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top