PC

Mortal Kombat 11 dobija co-op mod igranja

Mortal Kombat je za fanove tabačina uvek bio odlična zabava i često je služio za rešavanje razmirica, najviše onih po pitanju ko je bolji.

Mortal Kombat 11, koji se pojavio ove godine, je sa sobom doneo dosta inovacija u serijal koje su sa oduševljenjem prihvaćene od strane fanova, ali NetherRealm ne staje tu.

Najnoviji dodatak ovoj tabačini će biti kooperativni mod igranja nazvan Team Raids. Mod funkcioniše tako što se tri igrača udruže u jedan tim i bore protiv moćnog boss karaktera.

Boss je dosta snažan, a igrači zbog toga imaju svaki po pet života. Pošto se radi o kooperativnom modu, saradnja je veoma bitna, što je otkrio i Nether Realms sa podatkom da će se tokom igre pojavljivati specifični izazovi koje je potrebno ispuniti kako bi se boss oslabio.

Team Raids mod dolazi kao dodatak na Towers mod, koji je takođe zadužen za boss okršaje, ali ne u kooperativnom maniru.

Ovo nam zvuči izuzetno zanimljivo i predstavlja odličnu inovaciju u žanru. Kako će izgledati u praksi saznaćemo već sa narednim apdejtom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top