PC

NBA 2K20 druga najgore ocenjena igra svih vremena na Steamu

Da će NBA 2k20 startovati sa problemima, u neku ruku je bilo i očekivano i nešto na šta smo uglavnom navikli, ali niko nije očekivao ovoliki haos, no ne možemo reći da bes fanova nije došao zasluženo.

Naime, NBA 2k20 je trenutno na neslavnom drugom mestu liste najgore ocenjenih Steam igara svih vremena, ispred njega je jedino igra Flatout 3 iz 2011. godine, kao što možete i videti na ovoj tabeli.

NBA 2k20, u ovom trenuku, ima gomilu problema, a svakako najveće nezadovoljstvo kod fanova stvaraju neverovatno pohlepne mikrotransakcije i kockanje unutar igre, ali ovoga puta igru su preplavili i tehnički problemi, zbog čega je PC verziju igre jako teško uopšte i igrati kako treba.

Videćemo kako će se 2K Games izboriti sa ovim, ali ako ništa, nadamo se da će im ovo biti trzaj, jer to što drže monopol ne znači i da imaju pravo da izbacuju ovako katastrofalne verzije igre, jer će publika na kraju svakako reagovati i pokazati šta misli o tome.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top