PC

Project Resistance će imati i singplejer mod za igrače željne priče

Određen deo igračke zajednice nije uopšte zadovoljan najavom najnovije igre u Resident Evil franšizi, a kao glavni razlog za nezadovoljstvo navodi se odstupanje od singlplejer iskustva na koje smo navikli i prelazak na multiplejer model.

Igra Project Resistance sa sobom donosi asimetrično PvP iskustvo u kojem grupa preživelih mora pronaći beg iz kompleksa kojim upravlja drugi igrač(Mastermind). Ta prva najava igre je pokazala samo multiplejer iskustvo, a sada je Capcom rešio da malo razjasni situaciju za fanove koji nisu oduševljeni.

Project Resistance će pored pomenutog multiplejera imati i oflajn mod igranja sa pričom, kao i sa dodatnim likovima koji će biti dodati kasnijeg datuma.

Igračima se takođe nije dopalo to što je prikazan samo jedan Mastermind, sa sposobnostima koje bi ubrzo mogle dosaditi, pa je Capcom i tu dao pozitivnu objavu. Kao što postoji više “survivora”, tako postoji i više Mastermind likova, koji će se razlikovati po određenim varijacijama.

Lepo je videti da developeri brinu o fanovima i daju odgovore na vreme. Više detalja o samoj igri možete pronaći u našem videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top