PC

Prvo poglavlje igre A Plague Tale Innocence možete igrati potpuno besplatno

A Plague Tale: Innocence je jedna od boljih igara koje smo imali prilike da zaigramo u prethodnim mesecima, sa odličnom pričom i zanimljivim gejmplejom.

Ako do sada niste kupili ovu igru, a imate u planu da učinite tako nešto, onda će vam besplatna demo verzija pomoći da prelomite odluku.

Demo omogućava igračima da isprobaju prvo poglavlje koje predstavlja sam uvod u priču igre i upoznavanje sa mehanikama, pa tako svako može videti da li gejmplej odgovara ukusu ili ne.

Demo možete preuzeti na ovom linku, dok ujedno imate prilike da A Plague Tale: Innocence pazarite po sniženoj ceni tokom ovog vikenda.

Kako se nama dopao A Plague Tale: Innocence možete pogledati u našoj recenziji ispod:

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top