PlayStation 4

Red Dead Redemption 2 neće dobiti singlplejer ekspanziju

U protekloj nedelji smo imali dosta vesti vezanih za Red Dead Redemption 2 i njegovom eventualnom izlasku za PC, a se radi o drugoj temi.

RDR2 je sa sobom doneo odličnu priču, što je mnoge igrače zainteresovalo da li će ih Rockstar u budućnosti obradovati singlplejer ekspanzijom. Nažalost to se neće desiti, pošto su iz samog studija objavili kako su u potpunosti posvećeni izradi sadržaja za Online odeljak igre.

Ovo znači da Rockstar nastavlja sa istim pristupom koji ima i sa GTAV, igrom koja je posle svih ovih godina bez singlplejer ekspanzije, ali cveta zahvaljujući multiplejer komponenti i ujedno donosi daleko veći profit nego što bi bio slučaj sa prostim dodatnim sadržajem.

Rockstar je otkrio da ima velike planove za Online mod, pa će tako produbljivati igru i stvoriti od sveta pravi Divlji zapad. To će biti načinjeno dodavanjem novih uloga, poput, trgovca, lovca na blaga i sličnih, a ujedno će pružiti igračima da osnuju pravi biznis i pridruže se zaletu u industrijskoj revoluciji.

Videćemo da li će pristup koji Rockstar ima sa GTA 5 doneti ogromnu popularnost i u Red Dead Redemption 2, ali svakako mislimo da postoji dosta potencijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top