PC

Red Dead Redemption 2 PC verzija konačno dobila dozvolu u Australiji!

Jedva da je prošao dan kako smo pisali o tome da je Dead Redemption 2 do sada dva puta odbijen u Australiji da dobije klasifikaciju, de fakto dozvolu za objavljivanje u ovoj zemlji, a evo već danas nam stiže “treća sreća”.

Igra je konačno dobila klasifikaciju (MA 15+), u ovoj zemlji poznatoj po sulodoj zabrani mnogih igara, pa su se možda upravo zbog toga cimali da prvo obezbede dozvolu upravo kod “kengura”.

Ova mala vest je zapravo veoma značajna, jer nam još jednom donosi potvrdu da je dan kada ćemo Red Dead Redemption 2 videti na računarima sve bliži, i verujemo da će se tako nešto desiti u prvoj polovini naredne godine, taman da uhvate period pre nego što izađe nova generacija konzola, za koju ne sumnjao da će takođe postojati RDR2 verzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top