Nintendo Switch

Stigli su Super Nintendo kontroleri za Switch

Ukoliko sebe smatrate nostalgičarem i velikim ljubiteljem Nintenda, ova vest će vam svakako biti zanimljiva.

Naime, od ove nedelje u prodaju kreće zvanični Super Nintendo (SNES) kontroleri za Switch.

Kao što možete videti sa slika, kontroler je u potpunosti zadržao formu i materijale kao i one koje je ima original, tako da će osećaj u ruci biti potpuno autentičan, i jedine izmene su one koje se tiču savremenih tehnologija koje će vam omogućiti da adekvatno uživati u vašem igranju.

Pre svega, kontroler je potpuno bežičan, i punite ga uz pomoć priloženog USB kabla, i baš kao i svi moderni kontroleri, sa konzolom komunicira preko blututa.

Kontroler stiže u isto vreme kad i SNES klasici na Switch, preko Switch Online platforme, i tu leži jedina caka iza njega. Naime, da biste ga kupili (naručili), morate biti Switch Online pretplatnik. Pretplata košta 4 dolara mesečno, odnosno 20 dolara godišnje, i donosi mogućnost onlajn igranja, čuvanje sejvova u oblaku, kao i pomenute NES i SNES klasike.

Kako je kontroler potpuno autentičan, u neku ruku ćete zaista samo i igrati stare klasike njime, jer mnoge savremene igre prosto ne rade kako treba ako nemaju palice (džojstik) ili neke druge moderne dugmiće.

Svakako veoma zanimlja stvar, i ne sumnjamo da ga nostalgičari među vama već naručuju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top