PC

Stigao je novi trejler za Atomic Heart

Studio Mundfish polako napreduje sa razvojem igre Atomic Heart, koju slobodno možemo opisati kao Bioshock smešten u Rusiji, a sada nam je predstavljen i novi trejler.

U pitanju je sinematik koji nam otkriva više o tome kakva nas misterija očekuje u igri i čudnom industrijskom kompleksu kojim upravljaju brkati roboti.

Video nam prikazuje razgovor između dve osobe, mada je verovatnije da su roboti, a ujedno imamo prilike da vidimo okolinu, čime su developeri prikazali kakva grafika očekuje igrače.

Studio Mundfish je izrazito naglasio da se radi o sinematiku koji se odigrava u pravom vremenu i direktno iz igre, pošto je ranije bilo sumnji kako će kvalitet grafike biti dosta niži u finalnom produktu.

Videćemo kako će se razvoj igre Atomic Heart dalje odvijati, ali mislimo da je developerima potrebno dosta više od prikaza u realnom vremenu kako bi privukli igrače.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top