PC

Stigla je i prva ekspanzija za Rage 2

Nakon par skromnih dodataka i zakrpi koje su rešavale probleme sa performansama, Rage 2 je dobio i prvu po redu punokrvnu ekspanziju.

Rise of the Ghosts donosi novi priču sa kojom dolazi i novi antagonista sa ciljem da od postapokaliptičnog sveta napravi bolje mesto, mada njihovi postupci ne govore tako.

Zajedno sa novom pričom stiže potpuno nova regija, a arsenal kreativnog oružja je dodatno narastao, zajedno sa vozilima i sposobnostima, što čini igranje zanimljivijim.

Ekspanziju možete kupiti za 15$, ali ako posedujete Deluxe ediciju igre onda će ekspanzija automatski biti dodata u vašu kolekciju bez naknade.

Ovo je samo prva u nizu ekspanzija za Rage 2, a još više ih je na putu, kao što je Bethesda najavila pre nekoliko meseci.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top