PC

Sve međuscene u Cyberpunk 2077 se odvijaju u prvom licu, čak i one nevaljale

Sa prikazom najnovijeg gejmplej videa iz Cyberpunk 2077, fanovi su dobili inspiraciju za nova pitanja koja su uputili developerima iz CD Projekt Red.

Jedno od pitanja koje se istaklo se ticalo imerzije i razlike u odnosu na The Witcher serijal. Sve je počelo kao glasina da će i međuscene(cutscenes) u Cyberpunk 2077 igrači pratiti iz prvog lica, a ne iz trećeg kao što se ranije govorilo.

Pročitajte još: Potvrđeno da ćemo videti još Witcher i Cyberpunk igara

Nemački sajt je sproveo intervju sa dizajnerom nivoa u igri, Majlsom Tostom, i koji se preveden našao na forumu igre. U intervjuu je potvrđeno da će se sve međuscene, kao i gejmplej, odvijati iz prvog lica, pa čak i one koje uključuju seks.

Ovo je promena ne samo u odnosu na Witcher igre, već i promena ranijeg dizajna, jer smo u prvim verzijama gejmpleja viđali da su se scene odvijale u trećem licu.

Dizajner je naveo da je glavni razlog za promenu poboljšanje imerzije kod igrača, ali tek ostaje da se vidi kako će biti odrađene scene koje prirodno trebaju biti u trećem licu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top