PC

Tvorci Apex Legends i Titanfall nam donose Medal of Honor VR igru!

Poznato je već više od par godina da renomirani studio Respawn već nekoliko godina radi na VR igri specijalno za Oculus, a ovog avgusta smo dobili i zvaničnu najavu da ćemo videti novu igru ovog septembra.

Ta nova nova igra nam je sinoć oktrivena, i u pitanju je povratak kultne franšize Medal of Honor, ali sada u VR okruženju! Kao što smo već pomenuli gore, igra će biti Oculus ekskluziva, tako da je vlasnici PSVR i Vive uređaja neće moći igrati.

Igra se zove Medal of Honor: Above and Beyond, i stiže nam 2020. godine, a igramo kao agent u Office of Strategic Services (OSS), koji treba da se infiltrira u naciste, i naravno – sve ih pobije, a veliku ulogu u tome će imati i saradnja sa francuskim pokretom otpora.

Pored ove, kako kažu, velike kampanje sa bogatim narativom, igra će imati i mutliplejer, ali i nešto što nam se veoma sviđa na prvi prizvuk –  zove se “story gallery” , gde će nam veterani i preživeli iz drugog svetskog rata doneti pričati svoje priče, dok istovremeno u VR okruženju gledamo lokacije i događaje o kojima pričaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top