PC

Ubisoft će se u budućnosti fokusirati samo na AAA igre

Kompanija Ubisoft se tokom svog višedecenijskog postojanja oprobala različitim žanrovima i načinima izdavanja video igara, pa smo pored ustaljenih franšiza viđali i razne eksperimentalne igre.

Neke od tih igara su evolucijski multiplejer zvani Atomega i muzikalni platformer Ode. Ovi, i njima slični, naslovi su donosili pauzu od AAA naslova kojim smo konstantno bombardovani i dobili smo priliku da isprobamo nešto novo i drugačije.

Ipak, Ubisoft prestaje sa tom praksom i u budućnosti će se fokusirati samo na AAA sadržaj i pravljenje ogromnih svetova u kojima igrači mogu provoditi na stotine sati.

Ove reči stižu direktno od direktora kompanije, Iva Gimoa, koji govori kako je cilj da igračima pruže upravo takve igre koje će im dati slobodu i sadržaj da se u njima izgube.

To je primetno u velikom broju skorašnjih igara koje dolaze iz Ubisofta, poput Assassin’s Creed: Odyssey, a i nadolazeći naslovi isto to imaju. Watch Dogs Legion je, recimo, ogromni sandbox u kojem možete igrati kao bilo koji NPC, što vam daje beskrajne mogućnosti da igru pređete, ali i da je ponovo odigrate.

Takođe, veliki svetovi idu rame uz rame sa live-service politikom koju Ubisoft vodi, jer AAA naslovi imaju najviše prostora za dodavanje DLC sadržaja uz redovni Season Pass.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top