PC

Anthem je bio u top 5 najprodavanijih igara sve do kraja avgusta

Igra Anthem je i dalje u ogromnim problemima, situacija se nije znatno poboljšala u odnosu na prethodnih nekoliko meseci, a Bioware se tek nedavno oglasio sa podsetnikom da nisu digli ruke od igre.

Ipak i pored toliko mana i slabog angažovanja Anthem je nekako uspeo da zabeleži odličnu prodaju, pa je tako držao titulu 5. najprodavanije igre u ovoj godini sve do kraja avgusta.

Ovo su podaci sa tržišta Severne Amerike, ali pošto se radi o izuzetno velikom i značajnom tržištu, podaci su dosta značajni i relevantni. Koliko god iznenađujuće delovalo, zapravo i ne čudi to što je Anthem na samom vrhu najprodavanijih, zajedno sa odličnim Mortal Kombat 11 i The Division 2, jer je na mnogim akcijama bio na ogromnom sniženju.

Anthem je pokazao dobre rezultate prodaje još na samom početku, a sada ostaje samo da se vidi da li će igra stvarno biti popravljena i da li će svi koji su kupili Anthem konačno dobiti igru koju zaslužuju.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top