PC

Besplatna verzija igre PUBG uskoro stiže i kod nas

Ljubitelji Battle Royale naslova PUBG su sa oduševljenjem prihvatili vest sa početka godine o izradi Lite verzije, koja je manje zahtevna i potpuno besplatna za igranje.

PUBG Lite je svoju premijeru doživeo u pojedinim azijskim zemljama, i jedan niz meseci nije bilo zvaničnih najava o širenju na više regiona.

Razvojni tim je sada izdao objavu da PUBG Lite dolazi i na region Evrope 10. oktobra. Izdata je i lista svih zemalja u kojima će ovaj besplatni Battle Royale biti dostupan, a među njima se nalazi i Srbija.

PUBG Lite predstavlja odgovor na žalbe igrača kako je originalni naslov nestabilan i previše zahtevan, a sada će ujedno biti i oštrija konkurencija Fortnajtu, pošto je besplatan.

PUBG Lite se tek treba pojaviti na tržištu Severne Amerike, ali o tome detalja trenutno nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top