PC

Blizzard uverava fanove da je PC platforma i dalje prioritet

Polako nam se približava ovogodišnja BlizzCon konvencija, a samim tim i godišnjica katastrofalne najave igre Diablo Immortal za mobilne telefone, koja je uzdrmala status kompanije Blizzard.

U susret konvenciji, predsednik kompanije, J. Allen Brack je izjavio kako je PC platforma i dalje prioritet i da će tako biti u budućnosti.

On je izjavio kako je Diablo Immortal pokušaj kompanije da se osvrne na budućnost i potencijal koji mobilni gejming nudi. Sa druge strane, izraženo je i žaljenje zbog užasno loše komunikacije koja je dodatno razočarala fanove.

Alen veruje da će fanovi biti oduševljeni kada budu dobili priliku da isprobaju igru, a to će verovatno biti moguće tokom pomenutog BlizzCona koji se održava 1. i 2. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top