PC

Call of Duty: Modern Warfare će biti monetizovan kroz Battle Pass

Infinity Ward i Activision su bili pod nizom kritika od strane fanova zbog glasina koje su otkrivale da će Call of Duty: Modern Warfare imati loot kutije koje će biti dodate nakon izlaska.

Nedavno su iz samog razvojnog tima istupili sa objavom da su glasine potpuno netačne i da nikakav loot box sistem nije u razvoju, a sada je i zvanično otkriveno kako će se igra monetizovati, jer naravno bez toga se ne može.

Infinitiy Ward uvodi fer sistem prema igračima i kupcima u vidu Battle Passa, koji je popularizovan zahvaljujući igri Fortnite i u kojoj funkcioniše generalno dobro. Battle Pass će biti jako sličan spomenutoj Battle Royale igri, što znači da će se pojavlljivati sezonski i da će nuditi besplatnu i plaćenu kozmetiku.

Otkriveno je i da će svaka sezona imati određenu temu, te će i skinovi biti u tom duhu. Što se tiče briga o potencijalno lošem balansu, razvojni tim otkriva da će sva oružja i opremu biti moguće otključati kroz prosto igranje.

Battle Pass neće biti prisutan kada Modern Warfare bude izašao 25. oktobra, već će se naknadno pojaviti, kao što Activision ima običaj da radi sa svim naslovima, nadamo se da će ovoga puta stvar biti drugačija i bez štete za igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top