PC

Crna rupa progutala čitavu Fortnite mapu

Epic Games ponovo priprema ogromne stvari za Fortnite igrače sa početkom nove sezone, a sada se desilo nešto sasvim neočekivano.

U susret početku 11. sezone, čitava mapa je prosto nestala, odnosno progutana je od strane crne rupe nakon udara ogromnog meteora. Mnogi igrači su ostali u čudu, pošto se nakon udara meteora pred njima stvorio crni ekran sa nekim čudnim objektom.

Svi profili igre na društvenim mrežama su postali preplavljeni crnim fotografijama i zahtevima za objašnjenje, pošto nije jasno šta se dešava i zašto je igra nedostupna.

To što je mapa progutana od strane crne rupe može da znači da se ona više nikada neće vratiti, već igrače očekuje sasvim nova mapa, na šta upućuje dosta procurelih informacija. Osim promene mape, Fortnite očekuje još dosta izmena i poboljšanja koji imaju zadatak da povrate uzdrmano poverenje igrača.

Ako ste kojim slučajem propustili ovaj događaj, ispod ga možete pogledati.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top