PC

Destiny 2 pruža i novi co-op mod igranja – Vex Offensive

Ponovno rađanje, koje je Destiny 2 nedavno doživeo, je sa sobom donelio i gomilu novog sadržaja, poput Shadowkeep ekspanzije i co-op moda igranja i ostalih dodataka.

Iako je veliki deo igre postao potpuno besplatan, pomenuti mod igranja je dostupan kroz sezonsku propusnicu koja košta 10$, što i nije strašno kada je u pitanju free2play igra.

Vex Offensive je potpuno novi kooperativni mod igranja za do 6 igrača, koji igrače vodi u novi raid na lokaciji zvanoj Black Garden, gde imaju prilike da se bore protiv Vex neprijatelja, ali i da ujedno rešavaju izazove za dodatne nagrade.

Mod igranja ne zahteva puno igračevog vremena, već je dinamičan i donosi mečeve napakovane uzbuđenjem, što će verovatno odgovarati većini.

Problem sa ovim modom je što ga baš i nije lako pronaći. Potrebno je u sekciji Mape otići na lokaciju Mesec i tako možete pronaći Vex Offensive u vidu ikonice.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top