PC

Doom Eternal odložen za narednu godinu

Jedna od igara za koju smo očekivali da će se pojaviti u novembru je i Doom Eternal, ali Bethesda, nažalost, neće ispuniti prvobitno obećanje.

Moraćemo da čekamo još da se Doomguy vrati u pakao, i to sve do marta naredne godine. Bethesda je kao glavni razlog navela to da im je potrebno još vremena kako bi pred igrače doveli gotov produkt, bez ikakvih mana i problema.

Bethesda je objavila da je novi datum izlaska 20. mart 2020. godine za PC, PS4 i Xbox One platforme, dok će se za Switch Doom Eternal pojaviti nešto kasnije.

Iako je pomalo razočaravajuće, podržavamo odluku Bethesde da posveti više vremena svojoj nadolazećoj igri, pošto je u prošlosti iz ove kompanije došlo nekoliko naslova kojima je par dodatnih meseci u razvoju bio preko potrebno.

Doom Eternal će sa sobom dovesti niz inovacija u serijal, poput asimetričnog multiplejera, ali i moda igranja u kojem možete uleteti i “svet” nekog drugog igrača kao moćni demon.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top