PC

Fallout 76 igrači napadaju one sa premijum pretplatom unutar same igre

Dodavanje premijum članarine u Fallout 76 dobija komični obrt, i to na račun igrača koji su zapravo platili za 100 dolara za članstvo. Što se nadovezuje na niz kritika i problema koje je Bethesda inicijalno dobila od strane igrača.

Igrači sa premijum pretplatom se lako mogu prepoznati u igri kroz ikonice, kozmetiku i emote, koji su dostupni samo njima. Zahvaljujući tome, igračima koji nemaju pretplatu je lakše da napadaju one koji pripadaju “eliti”.

Na redditu je otkriveno par slučajeva u kojima su premijum korisnici otkrili kako su bili napadnuti tokom igranja od strane drugih igrača koji su se udružili protiv njih.

Prijavljeno je da su doživeli nuke napad, konstantno su bivali ubijeni, ili su prosto bili ometani i sprečani uživanja u igri. Naravno igrači koji su kupili premijum članstvo su razočarani zbog tih napada i ismevanja, zbog čega ime se sada čini da su protraćili novac.

Naravno, igrači imaju opciju da igraju na privatnim serverima, ali to nije jednako iskustvo onom u igranju sa ostalima. Mnogi zbog ovoga optužuju Bethesdu da samo traga za lakim profitom i da se ne trudi da igračima donese iskustvo koje zaslužuju i za koje su, pre svega, platili.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top