Mobile

Fortnite na najnižoj mesečnoj zaradi u poslednje dve godine

Epic kao da stalno igra na ivici da održi Fortnite neverovatno profitabilnom kravom muzarom koja to trenutno jeste, i taj ples ponekad zaista donosi neverovatne rezultate, kao što je onaj koji je doneo marketinški trik sa crnom rupom.

Crna rupa je stigla u pravom trenutku, jer kao pokazuju rezultati kompanije SuperData Research, Fornite je po pitanju zarade u septembru dostigao istorijsko niski nivo, najniži još od novembra 2017. godine, u odnosu na avgust, Fornite  je imao čak 43% manju zaradu.

U prošlom mesecu su po zaradi očekivani dominirali hit naslovi koji su se pojavili u tom periodu, kao što su NBA 2k20, FIFA 20 i Borderlands 3, koji je prodao oko 3,3 miliona kopija pri lansiranju.

Tabelu igara sa najboljom zaradom u septembru, po platformama, možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top