PC

Gomila problema za Fallout 76 premijum članstvo već u samom startu

Gotovo da više ni nije vest da kada Bethesda nešto lansira, da sa istim dolazi i gomila problema i bagova koji ne samo da čine da novi sadržaj ne radi kako treba, nego čak prave probleme i sadržaju koji je već bio tu.

Naravno, tako je sada i sa lansiranjem Fallout 1st sistema pretplate. Više o ovom sistemu možete pročitati ovde, a sada da se fokusiramo na sve probleme na koje su nesrećnici koji su se pretplatili naišli već prvog dana.

Na osnovu prijava igrača, do sada su otkriveni sledeći problemi.

Prve svega, takozvani “privatni” svetovi koje igrači navodno dobijaju ovom pretplatom zapravo nisu novi, jer su igrači u njima otkrili mrtve NPC likove, opljačkane lokacije i druge slične stvari koje jasno sugerišu da su ovo samo stare instance koje su ponovo iskorišćene.

I ne samo to, nego se čini da igrači ne mogu da blokiraju njihove prijatelje da prosto uđu na njihov server, što znači da ni privatnost nije zagarantovana ukoliko želite da igrate sami, jer čim ste onlajn, bilo ko jednostavno može da uđe kod vas, ne postoji opcija nevidljivosti ili zaključavanja pristupa serveru.

Možda i najveći problem jeste Scrap Box, stvar koju pretplatnici dobijaju i gde mogu da bez ograničenja odlože sve svoje predmete i materijale za gradnju. Umesto da im tu stvari budu na sigurnom, gomila igrača prijavljuje da im ove kutije jednostavno pojedu sav materijal koji su odložili tu, neki od njih i na stotine premeta koje sada uopše ne mogu da nađu niti povrate, što je zaista neverovatno da je dopošteno da ovakav bag prođe testiranje.

Na kraju, igrači prijavljuju da je sam procenat dobijanja Scrap materijala značajno opao od trenutka kada je ovaj apdejt stupio na snagu.

Nadamo se po ove igrače koji su zapravo rešili da daju novac za ovo, da će ovi problemi biti popravljeni što pre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top