PC

Guglov Stadia gejming servis kreće sa radom narednog meseca

U borbu za prevlast na još uvek svežem polju strimovanja video igara ulazi i korporacija Google, sa svojim Stadia servisom.

Ovog leta smo imali prilike da saznamo baš dosta detalja o tome šta će servis nuditi i koje će igre pružati, ali tada datum početka sa radom nije bio poznat.

Sada je to i zvanično otkriveno, i kupci Founders izdanja su prvi koji će imati prilike da zaigraju igre kroz Stadia servis od 19. novembra.

Pre nego što dobiju priliku da zaigraju, igračima koji su prednaručili premijum izdanja će biti dostavljen Chromecast Ultra, specijalno namenjeni kontroler i tromesečna pretplata.

Servis će biti dostupan samo u određenim državama, tačnije onim koje imaju dovoljno dobar internet za strimovanje igara. Dok je širenje tržišta u planu za budući period.

Stadia će imati ogroman broj igara u ponudi, poput AC: Odyssey, Red Dead Redemption 2, ali i doneće i neke ekskluzive.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top