Vesti

Još otpuštanja u studiju koji je doneo Planetside 2

Nastavlja se loša situacija u studiju koji nam je doneo Planetside serijal multiplejer pucačina, što je rezultiralo još jednim talasom otpuštanja zaposlenih.

Nije otkriveno koja je brojka u pitanju, ali je naglašeno da se radi o planiranim otpuštanjima koja su deo restruktuiranja studija i smanjenja troškova, kako bi se obezbedio dugoročni uspeh i kontinuitet.

Najveći deo otpuštenih je radio na Planetside 2 i Planetside Arena, Battle Royale naslov koji se nedavno pojavio, ali nije doneo nikakve spektakularne rezultate, što može biti jedan od razloga za otpuštanja.

Nije poznato da li će, i na koji način, ova otpuštanja uticati na ishod ovih igara, ali se nadamo da će se pronaći dobro rešenje i za one koji su otišli i za developere koji nastavljaju sa radom.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top