Vesti

Medal of Honor: Above and Beyond u početku nije trebalo da bude VR igra

Respawn je nedavno i zvanično najavio povratak Medal of Honor serijala i to u vidu igre namenjene uređajima za virtuelnu realnost, ali prvobitni planovi su bili dosta drugačiji.

Razvojni tim je u početku radio na priči i samoj strukturi narativa. Glavni cilj im je bio da vrate serijal u ruke fanova, što se odavno nije desilo. Na taj način se planiralo da igra izađe za sve platforme na kojima je bilo moguće igrati prethodnike.

Međutim, te planove je promenio Oculus, proizvođač uređaja za igranje u virtuelnoj realnosti, koji se pojavio sa željom da Respawn kreira igru ekskluzivno za njihove uređaje, a pošto se tada radilo na Medal of Honor, odlučeno je da to bude sledeći VR naslov.

Oculus je značajno pomogao developeru u razvoju igre, zbog čega igrače očekuje dosta zabave i zanimljivih mehanika.

Lepo je videti da se Medal of Honor serijal vraća, šteta je samo što dolazi putem platforme koja kod nas nije preterano popularna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top