PC

Ms. Marvel će biti igriva u Marvel’s Avengers

Još na zvaničnom predstavljanju igre Marvel’s Avengers na E3 sajmu, otkriveno je da će igrači moći da igraju sa dosta poznatih junaka iz Marvelovog univerzuma.

Sada je otkriveno da će ponuda biti još bogatija, i to u vidu junakinje Ms. Marvel, odnosno Kamale Khan. Ona će u Marvel’s Avengers biti prisutna kao tinejdžerka koja se još uvek upoznaje sa svojim moćima.

Njene moći joj dozvoljavaju da postane ogromna pri sukobu sa neprijateljima, ali pri tome ima kontrolu nad delovima tela koje želi da uveća.

U igri je na Kamali zadatak da ponovo sakupi Osvetnike, koji su se rastali povodom katastrofe koja se desila na A-Dan, pet godina pre događaja u Marvel’s Avengers.

Dopada nam se što Square Enix nudi još više heroja za igranjem i nadamo se da će brojka postati još veća u narednom periodu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top