PC

Nakon preživljavanja na Marsu, na redu je apokalipsa – Surviving the Aftermath

Studio Haemimont Games nam je pre oko godinu i po dana doneo zanimljivu menadžersku simulciju kolonije na Marsu, gde smo za cilj imali da ustanovimo marovsku bazu/koloniju i da istu razvijamo i održavamo uspešnom.

Izgleda da se izdavačkoj kući Paradox Interactive svideo koncept, te da su rešilo da “Surviving” postane neka vrsta franšize, pa nam danas najavljuju novu igru sa oviim predznakom – Surviving the Aftermath.

Ovoga puta je tema apokalipsa, tačnije post-apokalipsa i ono što ostaje iz nje. Nažalost, sem toga trenutno ne znamo baš ništa drugo, jer u trejleru ništa ni ne vidimo, ali makar znmo da igra stiže naredne godine, paraleno na sve platforme – Epic Games Store, Steam, Xbox One i PlayStation 4.

Ipak, iz Paradoxa nam poručuju da 19. oktobra od 10 ujutru gledamo PDXCON 2019 Announcement Show, gde će igra biti i zvanično prikazana.

ps. Trenutno je na Epicu besplatna igra Minit, ali će od četvrtka besplatan biti upravo Surviving Mars, tako da je idealna prilika da probate igru ako do sada niste.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top