Vesti

Naslovi studija Naughty Dog i dalje beleže ogromnu popularnost, Uncharthed 2 slavi deceniju postojanja

Naughty Dog je definitivno najpopularniji studio koji kreira video igre isključivo za Playstation platformu. Tokom prethodnih decenija smo videli neprekidni niz fantastičnih igara, koje se i dalje odlično prodaju.

Studio Naughty Dog je sada pružio još jedan podsetnik fanovima, povodomo 10. godišnjice od izlaska Uncharted 2: Among Thieves. Kako otkriva analitičar Danijel Ahmad, dvojka je za PS3 sistem prodata u oko 6 miliona kopija, a još više kada se pojavila kao deo Nathan Drake kolekcije.

Kada je u pitanju Uncharted 4: A Thief’s End, otkriveno je da je do sada prodato preko 16 miliona primeraka. Odlična brojka za ovaj naslov koji se pojavio 2016. godine.

Naravno, Naughty Dog je prepoznatljiv i po još jednom serijalu, The Last of Us, a sada, kada sa nestrpljenjem očekujemo Part 2, saznajemo da je original zabeležio  preko 20 miliona prodatih kopija, što je ukupna cifra za PS3 izdanje i PS4 remaster.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top