PC

Nastavak igre The 7th Guest stiže krajem meseca

Interaktivna avantura iz 90-ih godina, The 7th Guest iza sebe ima gomilu fanova koji godinama iščekuju zvanični nastavak, ali njega nema.

Grupa zaljubljenika u originalnu igru je pre nekoliko godina započela sopstveni projekat koji je svojevrsni nastavak na pomenuti The 7th Guest, nazvan The 13th Doll.

Ovaj projekat fanova se nije susreo sa “cease and desist” pismima i sa radom je napredovao izuzetno dobro, te pred igračima će se pojaviti već krajem meseca.

The 13th Doll izlazi tačno na Noć veštica, 31. oktobra i sa sobom donosi gejmplej inspirisan originalom, u vidu zagonetki i izuzetno misterionzne priče.

U susret izlasku, igra je dobila trejler koji prikazuje deliće gejmplej elemenata, ali i pomalo uvrnutu glumu, kako bi igrači videli šta ih očekuje krajem meseca.

The 13th Doll će biti dostupan putem Steam platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top