PC

Novembarski Humble Monthly je neverovatan – CoD WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy!

Ukoliko niste upoznati sa Humble Bundle mesečnom pretplatom, u pitanju je servis gde se mesečno pretplatite za 12 dolara i unapred dobijete dve do tri solidne igre i preko toga još veliki broj igara, i taj paket obično vredi 10 do 20 puta više od onoga što se platili.

Nismo dugo pisali o njemu, ali nas odavno ni jedan paket nije ovoliko oduševio kao ovaj za novembar, gde se pod unapred poznatim igrama nalaze tri velika naslova čiji je izdavač Activision.

To su Call of Duty WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy! Tri zasita sjajna naslova i sjajne igre, a pogotovo je neverovatno da i Spyro vidimo na listi, igra koja se pojavila za računare pre manje od mesec dana!

Od nas svaka preporuka da se uzmete novembarski Humle Bundle, jer samo ove tri igre vrede mnogo više, a kamoli ono što ćete dobiti i preko toga kada dođe novembar.

Ukoliliko se pretplatite, ove tri igre dobijate odmah i odmah ih možete igrati, dok će se ostatak otkriti na početku novembra, kada ćete dobiti i ostale igre. Ukoliko vas interesuje, ključevi za sve tri igre su Steam kodovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top