PC

Novi apdejt za The Division 2 nas vodi u Pentagon

Ubisoft nastavlja sa marljivim obogaćivanjem The Division 2 iskustva sa svakim novim apdejtom, a najnoviji dodatak će definitivno obradovati fanove. 

Druga epizoda post-launch sadržaja igrače vodi u Pentagon, kao što je i obećano pre izlaska igre. Igrači dobiju tri nove misije, jednu sporednu i dve glavne koje će se odvijati na samoj lokaciji Pentagona, u igri poznatijeg kao The Last Castle. Naravno, misije su dosta bogate sadržajem i pružiće igračima dosta izazva, zajedno sa novim delićem priče.

Nove misije su već dostupne igračima sa Year One propusnicom, dok će ostali sačekati do 22. oktobra.

Naravno, to nije sve jer je dodata i nova, peta po redu, specijalizacija koja nosi naziv Technician i sa sobom nosi moćni bacač raketa. Tu je i novi PvP mod zajedno sa novom mapom, a dodato je još opreme i oružja. Zajedno sa novinama stiže i gomila ispravki koje The Division 2 čine znatno boljom igrom. 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top