PC

Novi događaj u Apex Legends donosi skinove povodom Noći veštica

Spooktober je počeo, a sa njim dolaze i brojni događaji i skinovi u mnogim igrama, kako bi obeležili Noć veštica.

Tako će biti i u Apex Legends, Battle Royale naslovu kreatora Titanfall igara. Sve započinje početkom simoblično nazvanog događaja Fight or Fright koji će originalnu mapu, Kings Canyon pretvoriti u leglo zombija i donosi noćno igranje.

Zastrašujućih skinova za sve postojeće heroje ima na pretek i dobro su dizajnirani, a tu je i gomila drugih kozmetičkih dodataka za oružja i ostalu  opremu.

Osim vizuelne izmene Kings Canyon mape, igrači dobijaju i Shadowfall mod igranja koji će biti solo formata. Naime, 34 igrača započinje borbu, ali svaki koji nastrada se vraća kao zombi i postaje deo Shadow jedinice.

Kao “zombi”, igrač neće imati oružje i sposobnosti, već povećanju pokretljivost zajedno sa jakim melee napadom.

Fight or Fright event trake čitave tri nedelje – od 15. oktobra do 5. novembra – što je i više nego dovoljno da se pošteno zastrašite u novom modu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top