PC

Otkriveni sistemski zahtevi za Jedi: Fallen Order, ipak vam neće trebati 32GB RAM memorije

Ostalo je još svega mesec dana do izlaska najnovije Star Wars igre – Jedi: Fallen Order, koja neće ići istim stopama poput omanulih Battlefront naslova, već donosi čisto singplejer iskustvo.

Pošto će se igra pojaviti i za PC publiku, developeri iz studija Respawn Entertainment su sada otkrili konačnu sistemsku zahtevnost za Star Wars Jedi: Fallen Order. Prvobitna lista je zabrinula mnoge fanove, jer je navedeno da će igračima trebati čak 32GB RAM memorije, ali to neće biti slučaj.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i3-3220 ili FX-6100
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 650 ili AMD Radeon HD 7750
  • Prostor na disku: 55 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i7-6700K ili Ryzen 7 1700
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 1070ili AMD RX Vega 56
  • Prostor na disku: 55 GB

Pravo je olakšanje što 32 GB RAM-a nije potrebno, a to znači da je razvojni tim dodatno optimizovao igru kako bi igračima doneli što bolje iskustvo.

Star Wars Jedi: Fallen Order izlazi 15. novembra, a ispod možete pogledati neke od najbitnijih detalja koje smo pripremili za vas.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top