Vesti

Ovaj jastuk je prava stvar za sve Skyrim fanove

I posle svih ovih godina, Skyrim je većini igra kojoj se rado vraćaju, ako ne zbog priče i gejmpleja, onda zbog memeova i modova, a jedan fan je rešio da svoju ljubav prema igri povede i u krevet(ne na onaj način).

Korisnik Reddita poznat kao o0Peter0o se dosetio fantastičnog poklona kojim će obradovati svog prijatelja – jastuk sa Skyrim motivom.

I to ne bilo kojim motivom, već perje na mestu drži čuveni meme “You are finally awake” sa samog početka igre, koji i dalje živi i često se može videti u svakom kutku interneta.

Kao što možete videti, jastuk je ispao izuzetno dobro i verujemo da će se prijatelju koji je dobio ovaj poklon dopasti jastuk.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top