Filmovi-Serije

Pogledajte novi Netflix The Witcher trejler koji nam je potvrdio datum izlaska!

Kako je juče najavljeno, na Youtube kanalu popularne mreže Netflix večeras se pojavio najnoviji trejler za nadolazeću seriju The Witcher, rađeno po čuvenim knjigama o Vešcu Geraltu, poljskog pisca Anžeja Sapkovskog.

Kao što znamo odavno, glavnu ulogu, odnosno Vešca Geralta, igra Henri Kavil (Henry Cavill), britanski glumac koga pamtimo po ulozi supermena. Iako je bilo strepnji kako će mu ova uloga leći, moramo da potpuno iskreno kažemo da smo zadovoljni onim što vidimo i zaista deluje kao da je Henri u ovu ulogu ušao sa velikom strašću i ljubavi prema karakteru koga glumi.

Podsećamo, Henri Kavil je veliki fan Witchera, još mnogo ranije je odigrao sve tri igre i pročitao svih sedam knjiga, tako da nema sumnje da je ulogu držao u malom prstu i tačno je znao šta treba da bude.

Ali, da vas ne davimo više uživajte u trejleru i strpite se do 20. decembra, kada The Witcher stiže na Netflix!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top