PC

Predstavljen novi singlplejer fantazijski RPG – Isles of Adalar

Gejming scena će naredne godine postati bogatija za još jedan fantazijski RPG naslov – Isles of Adalar.

Radi se o prvencu studija Peakway Software, koji će biti delom čisto RPG iskustvo, a delom će omogućiti igračima da sami kreiraju RPG svetove i priču. Isles of Adalar će biti igriv i kao singplejer, ali i co-op za 4 igrača.

Objavljeno je i da će pred igračima biti dosta opcija za igranje, pa će moći da biraju između perspektive prvog i trećeg lica, ali i da kreiraju specifične junake pomoću nekoliko karakternih osobina.

Pošto se radi o RPG naslovu, prisutan će biti i razgranat dijalog i na osnovu izbora će se pred igračima odvijati određene posledice.

Zajedno sa najavom igre je stigao i gejmplej trejler koji prikazuje igru u alfa stanju i dizajn sveta nam deluje interesantno.

Isles of Adalar izlazi sredinom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top