PC

Procureli trejler za novu sezonu u Fortnite otkriva gomilu novina i izmena

Fortnite je progutala crna rupa, i dok mnogi još uvek ne shvataju šta se događa, Epic Games donosi ogromne promene u popularni Battle Royale naslov.

O novinama i izmenama se saznalo zahvaljujući procurelom trejleru za novu sezonu koji otkriva da nas očekuje dosta vode u igri, a to sa sobom donosi i mnoge druge aktivnosti, poput čamaca koje je moguće voziti, plivanja, a Fortnite nije zaobišlo ni pecanje.

Ono što se ne vidi konkretno, a što svakako predstavlja najveće iznenađenje za igrače jeste potpuno nova mapa, pošto nam okruženja koja vidimo u trejleru uopšte nisu poznata.

U novoj sezoni će fokus biti znatno veći na kooperativnom igranju, pa ćemo tako moći da nosimo pale saborce i da koristimo co-op emotes. Od novina u gejmpleju imamo šunjanje što znači da ćemo moći da iznenadimo neprijatelje pre nego što ih vratimo na početni ekran.

Ove novine nam izgledaju odlično i jedva čekamo da se Fortnite vrati. Do tada, pogledajte trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top