PC

Sekiro sada možete igrati kao Geralt, ali i mnogi drugi karakteri

From Software je ove godine doneo odlično iskustvo po uzoru na Dark Souls, zvano Sekiro: Shadows Die Twice. Uz odličnu priču i izazovni gejmplej je došla i podrška za modove, koja dozvoljava izmenu iskustva i vizuelnih elemenata.

Sekiro već poseduje gomilu modova, poput onih koji vam olakšavaju borbu sa bossovima, ili onog koji vam dozvoljava da igrate iz prvog lica.

Najnoviji dodatak po pitanju modova je opcija za izmenu karaktera u nekog drugog junaka iz sveta video igara.

Mod je nazvan Ultimate Character Collection i dozvoljava vam da igrate kao Geralt iz Witcher igara, Scorpion iz Mortal Kombat, 2B,  Darth Maul, Dante i gomila drugih popularnih junaka.

Ovaj mod je potpuno besplatan za preuzimanje i iako ne donosi glasove ovih karaktera, predstavlja  dosta zanimljivo osveženje za Sekiro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top