PC

Surviving Mars besplatan na Epic Store!

I ove nedelje nas je sačekala nova besplatna igra na Epic Games prodavnici.

Ovoga puta, u pitanju je simulacija kolonije na Marsu koja nam dolazi iz izdavačke kuće Paradox, poznatoj po strategijama i menadžerskim simulacijama.

Kritike su bile oprečne po pitanju ove igre, neki su joj prebacivali relativnu “jednostavno”, ali je ipak mišljenje takvo da se igra smatra veoma kvalitetnom, pa vam je svakako preporučujemo ukoliko ste ljubitelj svemira i menadžerskih simulacija, uostalom – besplatna je!

Kao i do sada, samo odete na Epic store i “kupite” je za 0 dinara, i to je to, biće zauvek na vašem Epic nalogu. Važno je pomenuti i da su pored osnovne igre, besplatna i dva DLC paketa, ali ih morate dodati “ručno” pojedinačno.

Sledeće nedelje će opet dve igre biti besplatne, i to dva horora, Observer i Alan Wake: American Nightmare.

Podsećamo, Paradox je nedavno najavio drugu igru u “surviving” serijalu, koja će se verovatno baviti pravljenjem kolonije nakon apokalipse.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top