PC

Trening mod u Apex Legends konačno dobija izmene

Respawn Entertainment polako ali sigurno gradi i produbljuje Apex Legends iskustvo, i to uglavnom sa svakom novom sezonom.

Ovaj Battle Royale naslov je pre svega dobijao novine u vidu oružja, heroja, a nedavno i mape, ali je sada razvojni tim rešio da se posveti jednom ključnom elementu – training modu.

Kao i u svakoj igri, ovaj mod igrače upoznaje sa mehanikama igre i raznovrsnim arsenalom oružja, čime predstavlja solidan uvod sa dosta prostora za unapređenja.

Respawn je otkrio da će igračima se novim apdejtom biti omogućeno da znatno više eksperimentišu pre nego što se uključe u pravu borbu. Novine se ogledaju u dodavanju mogućnosti promene heroja, što znači i opcije za poboljšanje umeća koja oni nose, a i oprema će biti dostupna.

Možda i najbolje poboljšanje koje Trening mod dobija jeste mogućnost da se udružite sa saborcima, gde na bezbednom terenu možete vežbati umeća i isprobavati taktike.

Nije poznato kada će se osveženje pojaviti, ali mu se definitivno radujemo

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top