PC

Ubisoft razmatra dodavanje K9 pasa i duplih pištolja u Rainbow Six Siege

Ubisoftova kompetitivna multiplejer pucačina, Rainbow Six Siege, trenutno nudi oko 50 operatora sa kojima je moguće igrati, a taj broj se povećava na svaka 3-4 meseca sa dolaskom novih operacija.

Kada se uzme u obzir i objava da će igru podržavati u narednih 10 godina, jasno je da će developerima trebati visoka doza kreativnosti.

Razvojni tim je već razmatrao neke poprilično radikalne novine za Rainbow Six Siege koje bi se pojavile sa nadolazećim operatiorima, kao što su K9 jedinice pasa ili dupli pištolji za operatore.

Ovo su za sada ideje, a developeri su ih već razmatrali nekoliko puta i do sada se nisu pojavile u igri. Oni su za Wired napomenuli da ipak postoji neka šansa da će se sa nekim od narednih operatora pojaviti i policijski pas koji će ganjati neprijatelje.

Kako se vama čine ove ideje?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top