Filmovi-Serije

Uncharted film ponovo ima novog režisera

Film po uzoru na proslavljeni Uncharted serijal je već izuzetno dugo u fazi razvoja, samo što se, nažalost, ne radi o aktivnom razvoju, već se još uvek nije odmaklo od odabira “stalnog” režisera.

Ovaj projekat je ponovo dobio novog režisera, i to čak šestog po redu. Radi se o čoveku zaslužnom za filmove Bumblebee(2018) i Kubo and the Two Strings(2016).

Prethodno je zadatak režiranja Uncharted filma imao Den Tračtenberg, koji je na poziciji bio svega par meseci. Tačni razlozi napuštanja nisu poznati.

Osim režisera, drugih promena u postavki nema, što znači da će Tom Holand, poznat po ulozi Spajdermena, igrati mladog Nejtana Drejka.

Dolazak Uncharted filma na bioskopska platna je zakazan za decembar 2020. godine, i nadamo se samo da česta smena režisera i drugih ključnih ljudi neće dovesti do odlaganja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top