Vesti

Više o Overwatch svetu ćemo saznati iz knjiga koje su u izradi

Blizzard je igračima hero pucačinu Overwatch doneo sa dosta raznovrsnih heroja, o kojima direktno u igri nismo mogli da saznamo mnogo. Više detalja smo dobijali kroz misteriozne fajlove, stripove i fantastične kratke animacije koji bi se periodično pojavljivale.

Međutim, uskoro ćemo više o omiljenim junacima, aliii i o onim nadolazećim, moći da saznamo kroz novele.

Prva po redu novela se treba pojaviti negde sredinom naredne godine i doneće priču o tome kako je nastala Orisa i šta je sve proživela Efi tokom odbrane rodnog grada Nimbanija.

U noveli će se pojaviti još heroja, ali oni neće biti centar priče, za prvenac ćemo se bolje upoznati sa Orisom.

Novela već ima svoj listing na Amazonu, ali, nažalost, trenutno nije poznato koliko će koštati.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top