PC

Zaštite svoj Origin nalog i dobijate besplatnih mesec dana Origin Access pretplate

Zaštita korisničkih naloga je, kako za same korisnike, pa tako i za kompanije, postala prioritet u današnjem svetu.

Sve veći broj se odlučuje za dvofaktorsku autentikaciju naloga(2FA), koja pri svakom logovanju pored šifre zahteva i specijalni kod koji se dobija putem SMS-a ili mejla.

Ova opcija već postoji na Origin platformi kompanije Electronic Arts, a sada je rešeno da se korisnici dodatno motivišu na uvođenje dodatnog stepena zaštite.

Sa tim ciljem, Electronic Arts je odlučio da svakog korisnika koji omogući 2FA časti sa besplatnih mesec dana Origin Access pretplate. Dakle, potrebno je samo da u podešavanjima naloga štiklirate ovu opciju i da odaberete način dodatne verifikacije – mejl, SMS, poziv.

Ova promocija traje sve do kraja oktobra, a besplatni mesec na Origin Access servisu počinje 1. novembra. 

Ovo je win-win situacija za sve korisnike, pošto će dobijaju dodatni stepen bezbednosti, a ujedno imaju prilike da se oprobaju u velikom broju igara koji Origin Access nudi.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top