PC

Zvanično lansirana nova Steam biblioteka

Nakon nekoliko meseci u beta fazi, danas je konačno i zvanično za sve korisnike lansirana nova Steam biblioteka u Stam klijentima, tako da ako ste verovatno od sinoć pokrenuli vaš Steam na računaru, ovo ste i sami videli.

Novu Steam biblioteku pre svega krasi novi, moderniji i lepši izgleda, ali i brojne funkcionalnosti koje korišćenje Steama jednostavno čine lepšim, lakšim i preglednijim.

Tu je novo “update” polje, koje nas odmah obaveštava o svim novinama koje stižu za igre koje imamo instalirane, tu aktivnosti prijatelje, ali i ono što nam se najviše sviđa – mogućnost da uradimo “police” na našem Home ekranu kak god mi želimo.

Tu je i potpuno novi mehanizam sređivanja, sortiranja i pretraživanja naših biblioteka, pa ih tako sada možemo deliti u grupe, dodavati nove tagove, uređivati prosto kako god mi želimo.

Mi novi Steam koristimo od kada je beta krenula, i veoma smo zadovoljni njime, pa verujemo da će se svideti i vama!

Naravno, kako Valve naglašava, ovo je samo početak, i do sada je dodata poveća lista novina i ispravki na osnovu povratnih informacija korisnika, i tu listu možete videti na dnu stranice o novoj biblioteci, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top