PC

Bioware će najaviti Dragon Age 4 u decembru?

Ove godine se dosta govori o najnovijem nastavku u pomalo zaboravljenom Dragon Age serijalu studija Bioware.

Ovog leta je kroz kratke priče otkriveno gde će se odvijati radnja Dragon Age 4, da bi potom i stigla zvanična potvrda da je igra u predprodukciji.

Sada je izgleda u pripremi i najava igre za sam kraj godine, pošto će Bioware u decembru obeležiti deceniju postojanja serijala.

Odabrani datum je sasvim prigodan, 4. decembar, a u tvitu najave događaja je slovo “A” u nazivu zamenjeno brojem četiri što je i više nego očigledno da nam se najava sprema.

Moraćemo da sačekamo još mesec dana kako bismo videli šta Bioware sprema i šta nas očekuje sa novim naslovom u serijalu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top