PC

Bivši developeri studija Bioware i Bethesda predstavili igru Corner Wolves

Gejming industrija je izuzetno dinamično mesto, gde je sasvim normalno da developeri jednostavno napuste studio u kojem su radili godinama, kako bi se oprobali na nekom novom polju i predstavili drugačije iskustvo.

Ovoga puta pišemo o bivšim zaposlenima u studiju Bioware i Bethesda, poput Manvira Hira, gejmplej dizajnera za Mass Effect, koji je i glavni osnivač novog studija.

Novi studio nosi naziv Brass Lion Entertainment i već je predstavljena prva igra, Corner Wolves, koja bi trebalo da pruži potpuno novo iskustvo. Priča igrače vodi u Harlem devedesetih godina i cilj je da predstavi stvari iz nešto drugačije perspektive i sa nekim problemima koji nisu do sada prikazani u video igrama.

Igrate kao mlada devojka koja pokušava da otkrije ko stoji iza ubistva njenog oca i koji su motivi. Gejmplej se odvija iz ptičije perspektive i borbeni sistem je baziran na upotrebi hladnog oružja.

Razvojni tim okuplja dosta developera sa iskustvom u industriji, iz već pomenutih studija, kao i nekolicinu njih koji su radili na Sleeping Dogs naslovu.

Trenutno nije poznato kada će Corner Wolves ugledati svetlost dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top